Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Dag fem som isolerad – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Dag fem som isolerad

Dag fem som isolerad

I dag är vi inne på dag fem som isolerad. Baby älskar att jag är hemma så vi kan mysa hela dagarna och äta glass. För det vet ju alla att de är tillåtet att äta glass när man är i karantän. Jag gillar dock inte orden karantän för de låter som jag är smittad och inte får vistas ute men de får jag. Jag får vistas ute men ska undvika människor och inte gå in i affärer.

Inspelning med SVT

I onsdags skulle jag ha filmat en grej med SVT men eftersom jag sitter isolerad så fick jag skicka min sidekick i stället. Haha stackars Carolina som får göra mitt jobb. Jag tror dock att det gick väldigt bra även om hon tyckte att det var lite läskigt. De är tur att hon varit med mig så många gånger nu så hon lärt sig hur man gör;)

Ta blodprov

I går var jag i väg till vårdcentralen och tog prover. De är intressant de här… Läkaren på vårdcentralen tog samtalet per telefon och sa att jag ska isoleras och hålla mig borta från vården så länge som det går. Risken att jag smittas i ett väntrum är stor. I torsdags fick jag ett brev från reumatologen. Som för övrigt är den vårdinsats som ansvarar för mitt nedsatta immunförsvar. De säger att jag måste ta blodprov i dag annars kommer de avsluta min behandling.

Bytt system

Anledningen? För de bytt system så man ska hålla koll på ALLA datum när man ska ta prover under 1ÅRS TID! Jag Har försökt förklara att detta inte är optimalt för en person som har neuropsykiatriska diagnoser. Men de enda de har att säga är ”Vi jobbar inte så.” Jag förstår inte varför de är så viktigt att provet måste tas nu i Corona tider när jag redan glömt de i X antal månader. Men det är ingen idé att ens försöka sig på att förstå vårdens tankar, för man blir aldrig klok 🤔

Frisk luft

I morse sov jag till 11 sen begav jag mig ut på en promenad på 4 km. Det är underbart att komma ut i de härliga vädret. Feber är borta nu men jag känner va min astma och att jag inte orkar lika mycket som annars. Men det går i alla fall framåt.
En annan viktig sak vi gjort i dag är att Rocka sockorna för allas lika värde.

 

2 reaktioner på “Dag fem som isolerad

  1. Ta hand om dig! Kul att Baby är glad. Glass är alltid bra. Har du någon hobby du kan utöva hemma?
    Sjukvården har sina egna idéer. Tråkigt att du drabbas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *