CV-mallen gör jobbsökandet enklare


I partnerskap med CV-Mallen


CV-Mallen

Inte samma förutsättningar

I oktober gick min anställning hos Åsa ut och det var än en gång dags för mig  att söka jobb. Jag skulle aldrig vilja byta bort mina diagnoser men jag önskar att personer som jag hade samma förutsättningar som alla andra människor på den här planeten. Det är alltid samma sak… Jag får ett jobb. Arbetsgivaren älskar mig och säger att alla företag borde ha personer som mig anställda. Det går ett år och anställningen ska förlängas men då finns det inte pengar kvar igen. Så jag hamnar hos arbetsförmedlingen och får tillslut ett jobb. Arbetsgivaren gillar mig….  Ekonomin finns inte för att förlänga anställningen…osv…. osv…. osv. De känns mer som om vi letar efter en förvarningsplats än ett jobb.

Letar efter en förvaringsplats

När min anställning tog slut i oktober så valde jag att ta en liten paus och bara köra mitt eget på 25%. Både för att jag hade kört hårt under året och behövde en paus men även för att jag var så trött på att söka jobb. Jag har haft tre arbetsplatser sedan 2016 och alla har varit nöjda med mig men ändå har jag inte kunnat vara kvar. Därför känns det så meningslöst att söka något jobb. För kommer de någonsin finnas ett jobb där jag kan vara kvar längre än ett år?

Bra på att trycka ner mig själv.

Nu är jag hemma igen från Vietnam och försöker hitta tillbaka till vardagen igen. Den här veckan är ganska lugn men en sak som står på schemat är att skriva ett CV. Mitt senaste är skrivit 2012 så det är hög tid att uppdatera det nu. Jag är ganska bra på att skriva eftersom jag är journalist men jag är inte alls bra på att skriva CV och personliga brev. Jag är sämst på att skriva bra saker om mig skälv. Efter många år med mobbing, ångest och självskadebeteende är jag väldigt bra på att trycka ner mig själv.

CV-mallen

Därför blev jag så glad när jag fick höra talas om CV-mallen.  Där hittar du allt behöver för att skriva ett snyggt CV och personligtbrev som ser proffesionellt ut. Det finns massa snygga mallar att välja på och du kan även göra ett personlighetstest för att lära dig mer om dig själv. Jag önskar att jag hittat den här tjänsten tidigare. Nu är det dags att hitta ett jobb där jag kan få stanna och utvecklas lite längre än ett år. Gör som jag ta hjälp av CV-mallen och hitta ditt drömjobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen