Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Slut som människa – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Slut som människa

Slut som människa

Slut som människa

Ny vecka och nya äventyr väntar. Denna vecka är dock ganska lugn, vilket är bra. För jag vaknade upp i går morse och det kändes som jag hade blivit överkörd av en buss. Tog mig i väg till jobbet för att få massage sen skickade Åsa hem mig. Direkt jag kom hem somnade jag och sov i två timmar. Ja jag kan jobba närmare 100% en vecka i bland men de här blir konsekvensen. Jag är slut som människa. Det är därför jag måste jobba 50%, för jag jobbar 100% på den tiden. Skulle jag då jobba heltid så skulle jag 200%, det klarar ingen i längden.

Promenad med Roffe

När jag vaknat till liv så åkte jag och hämtade Roffe och tog en promenad. Bra jobb jag har ändå… Få massage på arbetstid och dagens arbetsgift var att ta en promenad med chefens hund. Han var i alla fall glad när jag kom och det blev en promenad i regnet på 2,5 km. Precis vad jag behövde för att vakna till liv. Efter promenaden blev det en lugn kväll i soffan ihop om att samla lite mer energi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *