Aspiepower Media

Gör hemmet personligt med posters

Ett modernt hem

En sak jag är extra nöjd med i mitt hem är tavelväggen jag har över soffan i vardagsrummet. När jag flyttade in i lägenheten jag bor nu så tog jag bort nästan alla tavlor som jag hade. Jag hade tröttnat på de gamla ”vanliga” målade tavlorna. Jag ville ha ett modernt hem med posters på väggarna och så fick de blir. Så nu har en hög med massa tavlor i Hagfors som jag inte vill ha. De är inte längre mitt problem haha.

Posters

Något till alla 

När jag skulle köpa posters så fastnade jag för några från Desenio. Dom har ett brett utbud av posters och upphängningstillbehör i form av ramar, tavellister, klämmor och posterhängare – ofta inspirerat av den Skandinaviska stilen.  Hos dom hittar du något för alla rum och stilar. De har ett stort utbud och det är det jag tycker är så bra, för det är detaljerna som gör hemmet personligt och vi är ju alla olika.

Posters

Gör hemmet personligt med posters

Hemma hos mig är temat katter, döskallar och Dregen. Haha är det någon som är förvånad över valet? Nej jag tror inte det;) Jag har haft mina tavlor i två och ett halvt år och dom är fortfarande lika snygga men när jag kollar in hemsidan så blir jag sugen på nya så det kanske är dags för ett byte. Det är det som är så bra, eftersom det är så bra priser så är det inte heller ett hinder att byta posters och motiv. Kanske vill man ha olika motiv för olika årstider. Ett tips är att spara rören som bilderna kommer i så kan man förvara dom man inte använder utan att de blir förstörda.

Posters

Vill inreda fler rum

Jag önskar att jag hade fler rum så jag hade fler väggar att fylla. Jag ser fram emot den dagen då jag ska inreda ett barnrum. Det finns en risk att jag kommer go bananas. Får nog ha en fast tavelbudget annars kommer jag shoppa nya hela tiden haha. Det finns så många olika och gulliga barnmotiv. Som sagt de har verkligen något för alla rum, alla tillfällen och alla smaker och åldrar. Oavsett om det är barnmotiv, döskallar eller djur. Till köket, hallen, vardagsrummet eller varför inte ha en snygg tavla på toaletten?


Här nedan har jag gjort ett kollage med mina favoriter. Vilken gillade du mest?

Länkar: 1 // 3 / 4 / 5 / 6

1 reaktion på “Gör hemmet personligt med posters

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *