Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Dagar som dessa – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Dagar som dessa

Dagar som dessa

I går jobbade jag eftermiddag, det är skönt att ha lite blandade arbetstider. Efter jobbet tog jag en promenad, för hade jag åkt hem så hade jag hamnat i soffan. Jag gillar höstdagar som dessa när solen skiner och man nästan får vårkänslor fast det inte ens är vår. Men glädjen varade inte länge för i dag öser regnet ner över Karlstad och jag vill inte ens gå ut.

Mensvärk

I dag är jag ledig från jobbet och min plan var att åka till viktväktarna och väga mig i morse. Men jag vaknade upp 05 med mensvärk from hell så tog en värktablett och somnade om med värmedynan. Har jag inte varit där på fyra veckor så spelar de ju inte så stor roll om jag väntar en till

Svårt att hålla vikten

Det är svårt att hålla målvikten och nu ligger jag ca 2 kg för högt. Jag har dock bestämt mig för att det räcker och tänker köra stenhårt och om ca fem veckor vill jag vara nere på målvikt igen. Vi får se hur de går för ska äta ute med min kontaktperson om en timma. I kväll ska på ambassadörsmöte med Hjärnkoll och de bjuder på mat. I morgon ska jag eventuellt på tjejkväll på stan med diverse frestelser. Sen är det kanelbullens dag på fredag! Som om de inte räckte så ska jag konferens med mat och fika på lördag och sen gala på måndag. Önska mig lycka till för jag lär behöva det.

Så här lycklig känner jag mig inte i dag.

1 reaktion på “Dagar som dessa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *