Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 3 år och 2 månader utan självskadebeteende – Aspiepower Media
Aspiepower Media

3 år och 2 månader utan självskadebeteende

3 år och 2 månader utan självskadebeteende

3 år och 2 månader utan självskadebeteende

Tiden rullar på och månaderna går. I dag har jag klarat 3 år och 2 månader utan självkadebeteende. Det känns som det var nyss som jag satt där på Kumla anstaltens parkering och kände att nu fan räcker det.  Samtidigt känns det som det är jättelänge sedan. I nu läget är jag så stabil i mitt mående så allting rullar på.

Ni hjälper mig

Tankarna finns där i bland men de är inte ofta de är så starka så jag verkligen känner att jag vill göra det på riktigt. På något sätt hjälper det också att ni finns. Jag skulle skämmas ihjäl om jag var tvungen att gå in och skriva här att jag har förstört allt. I de svåraste stunder hjälper ni mig. Nu köttar vi på några månader till. När det blir 5 år tänker jag att vi ska ha en stor fest och en gratis föreläsning eller va tycker ni?

1 reaktion på “3 år och 2 månader utan självskadebeteende

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *