Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Några lugna dagar – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Några lugna dagar

Några lugna dagar

För en gångs skull så valde mina njurstenar att dyka upp vid ett ganska bra tillfälle. Jag fick hela helgen på mig att vila och sen fick jag några lugnar dagar denna vecka. I måndags jobbade jag som sagt hemifrån. På tisdag var jag ett jobbet en sväng men åkte hem och jobbade. I onsdags var jag ledig men fick palla mig upp tidigt för hade en tid på psykiatrin vid 08.45. Det borde vara förbjudet att få en tid för samtal så tidigt. Vem är ens klar i huvudet då? Efter samtalet åkte jag och hämta upp min kontaktperson och tog en tur på Bergvik och käkade lunch.

Mys

På onsdag eftermiddag hämtade jag upp D vid busstationen så onsdag kväll och hela torsdagen bestod mest av mys och serietittande. Jag har insett vad skönt det är med lediga dagar mitt i veckan. I dag jobbade jag bara två timmar sen han jag hem och mysa lite till innan det var dags för honom att åka hemåt igen. På eftermiddagen kom mamma och mormor till stan så det blev en tur till Jysk och Rusta sen åkte vi till Hagfors. Nu blev det en lugn helg och samla energi inför nästa vecka för den är så långt i från lugn som man kan komma. Jag hoppas verkligen att mina njurstenar fortsätter att inte visa upp sig för det har jag inte tid med kommande vecka.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *