Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Mörbultad – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Mörbultad

Mörbultad

Mörbultad

Jag jobbade hemifrån i går men i dag pallade jag mig i väg till jobbet. Var dock bara där en stund sen åkte jag hemma och jobbade hemifrån även i dag. Jag har inte alls lika ont längre men jag känner mig helt mörbultad och slut. Det tar på krafterna att ha ett njurstensanfall och all smärta det innebär.

Mormorsrutor

I dag har jag varvat med att jobba lite, badat lite och virkat några rutor på en filt jag håller på med. Ni som varit på mina föreläsningar har hört historien om mina mormorsrutor jag virkat i mani men aldrig fått klar en hel filt för jag börjat på en ny hela tiden. Men nu ni! Nu ska min första filt bli klar. Jag har bara börjat om på den tre gånger haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *