Ljusmanifestation med Suicide Zero

Ingen bra start

Jag började gårdagen med att vakna upp med hemska magsmärtor. Jag bestämde mig för att ta smärtstillande och skjuta fram larmet två timmar. Jag somnade om och vaknade upp vid tio och kände mig piggare och redo för att ta mig till jobbet. Jag är så glad att jag har möjligheten att göra så här när jag inte mår bra. I dag blev det 1,5 timma för lite men de tar jag igen i morgon när jag jobbar hemifrån.

Ljusmanifestation med Suicide Zero

Efter jobbet åkte jag hem och hämtade upp Baby och åkte till veterinären. Det äventyret kommer ni dock få läsa om i ett annat inlägg. Vi åkte hem och myste lite i soffan innan det var dags att bege sig in till stan. Jag, Carolina och grannen skulle nämligen på ljusmanifestationen som Suicide Zero anordnade. Efteråt blev det fika hos RFSL där det blev intressanta samtal om bland annat att vara trans och ha psykisk ohälsa. En viktig kväll om ett viktigt ämne.

2 svar på ”Ljusmanifestation med Suicide Zero

  1. så fina bilder ja edt är viktigt att prata om det . har svårt o förstå hur man kan må så dåligt o ja man är vvvväldigt modig som gör det ändå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen