3 år och 1 månad utan självskadebeteende

3 år och 1 månad utan självskadebeteende

Ännu en månad har gått. I dag firar jag 3 år och 1 månad utan självskadebeteende. Ärren kommer finnas kvar på min kropp för alltid men längtan efter att göra nya finns inte där lika ofta längre. Jag tror att det är två gånger sedan mars som jag haft känslan av att jag vill skada mig själv. Litium gör underverk.

Kommer inte alltid vara så här

Just nu känns det här väldigt enkelt. Ångesten är borta och dagarna går. Dock vet jag att det inte alltid kommer vara så här. Jag är Bipolär och psykisk ohälsa och självskadebeteende kommer alltid vara en del av mitt liv. Men det blir enklare att hantera situationerna när man får verktyg för att hantera det. Jag önskar att jag hade fått den här vården för 15 år sedan. Vad mycket enklare allt hade varit då och min kropp hade troligen inte varit täckt av ärr. Nu kör vi en månad till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen