Aspiepower Media

En reumatikers dröm

En reumatikers dröm

Jag skulle börja den här veckan med att få massage. Vi skippade den eftersom jag har feber och då är det inte bra att få massage. Istället körde vi lite rehab på min trasiga armbåge. Det här måste vara en reumatikers dröm, att ha en chef som är expert på rehab. Efter bara en omgång så känns det redan bättre, så är pepp på att fortsätta.

Anpassa arbetet

Jag gick hem från jobbet en timma tidigare för jag kände mig hängig. Jag måste försöka bli så frisk som möjligt inför torsdags föreläsning. Nackdelen med att vara föreläsare är att ingen kan hoppa in när man blir sjuk. Men de är skönt att jag kan anpassa jobbet lite så jobbar jag in den timmen senare under veckan.

Vet inte vad jag ska säga

Förövrigt så har jag inte ens kommit på vad jag ska säga på torsdag. Ska ha en 30 minuters föreläsning och lägga in saker jag inte brukar prata om. Så kortare tid och mer att säga. Det kan bli spännande haha. Ska sätta mig ner och skriva ner några stödord sen kommer jag bara köra så vi vi se hur de blir. Jag är ett proffs och jag kan de här även om någon skulle väcka mig mitt i natten och be mig föreläsa. Jag har slutat lägga ner energi på att oroa mig i onödan, det löser sig alltid på något sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *