Ingen bra tajming

Ingen bra tajming
Foto: Bosse Östman

Ingen bra tajming

matchen i fredags så började jag att känna mig lite hängig. Väl hemma insåg jag att jag hade 38 graders feber. Det är ingen bra tajming. Jag har inte föreläst sedan i maj och varit frisk hela sommaren. Nu när jag ska ha höstens första föreläsning på torsdag då blir jag sjuk. Tror jag har bihåleinflammation för det känns som att någon har slagit mig i ansiktet. Från början var tanken att jag skulle följt med D och hans pappa till Målilla på speedway under helgen. Jag bestämde mig tillslut för att vara hemma. Jag har så mycket att göra den här veckan och jag vet hur trött jag blir av en sådan resa. Med facit i hand så var det kanske lika bra eftersom jag blev sjuk.

Finbesök

Det blev en lugn helg i Hagfors i stället. När jag kom hem till Karlstad i går så fick jag finbesök av kusin Madde och kusinbarnen Nadia och Nathalie. De var första gången de hälsa på i den här lägenheten fast det var två år sedan jag flyttade in. Haha bättre sent än aldrig. Nathalie och Baby blev bästisar. Baby är så duktig med barn och hon går med på de mesta. När hon inte orkar mer så går hon undan och gömmer sig. Hon har blivit nerbäddad i en docksäng och fått bilar körda på sin rygg men hon blir aldrig arg. Hade dock varit jag som gjort dessa saker med henne så hon huggit mig i handen eller nått haha. Men det är som att hon förstår att det är en minimänniska och att hon måste vara snäll då.

 

Ett svar på ”Ingen bra tajming

  1. Vad fint att Baby är så snäll med barnen! En riktigt smart katt. Jättefina bilder också! Det ser ut precis som att Baby väntar på att du ska lägga upp kladdkaka på sista bilden…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen