Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Bildbomb: Valsarna – Vargarna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Bildbomb: Valsarna – Vargarna

Bildbomb: Valsarna – Vargarna

Jag började gårdagen med att ta en promenad på 4 km. Sen packade jag in Fröken B i bilen och åkte mot Hagfors. Där det var dags för årets sista match när Valsarna tog emot Vargarna. Det här var första gången den här säsongen som jag kände mig pepp på att fota. I efterhand är det lite underligt för när jag kom hem insåg jag att jag hade 38,0 i feber.  Så jag lyckades gå 14023 steg i går och fota en speedwaymatch utan att inse att jag är sjuk haha. Heja Joanna! Valsarna vann årets sista tävling och här kommer en bildbomb från kvällen.

Kvällens lagledarna Daniel Nermark och Lars ”Jesus” Andersson var taggade innan matchen. Nermark sa att de är mer nervöst att vara lagledare än att köra själv.

Pierre Hallen var på plats och visade upp sin isracingcykel.

Jimmy Davidsson var på plats och visade upp sin crosskart

Det var många gamla förare på plats denna kväll. Patrik Jarnstam gjorde comeback som mekaniker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *