Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Vi vann! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vi vann!

Tryck in så länge det går

I dag jobbade jag eftermiddag så började dagen med sovmorgon, härligt! Sen fick jag ett ryck och började städa. Slängde ur alla kläder i garderoben och vek och la in allt igen. Senaste månaden har jag kört taktiken tryck in så länge det går. Nu gick det inte längre utan att det rasade saker haha. Nu är allt fixat och jag passade på att rensa ut saker jag inte använder. Det blev två påsar till Carolina.

Måste träna oftare

Efter allt städande var det dags att åka till jobbet. Jag började 15 men åkte dit en timma för tidigt för att träna på gymet. Det är så skönt när man fått det gjort och jag måste verkligen bli bättre på att träna. Jag mår bättre av det psykisk och sen behöver jag bygga muskler så mina stackars trasiga leder inte behöver slita så mycket.

Spännande jobb

Dagens arbetsuppgift blev att fota när Åsa masserade en kund. Mitt jobb är väldigt spännande ena stunden får jag fota bebisar, nästa tränande hockey/bandyspelare och nu män som får massage. Haha man vet aldrig vad som väntar. Efter fotandet åkte jag hem och redigerade bilderna. De är chill när man inte behöver sitta på ett kontor hela tiden. Till mellanmål fick det bli min favorit stekta äpplen. Var länge sen jag åt de men nu är jag besatt igen.

Bingo i Födelsedagspresent

Jag pratade med Carolina under dagen och hon var sugen på bilbingo men hade inte råd. Eftersom hon fyllde år förra veckan så bestämde jag mig för att ge henne bingo i födelsedagspresent. Hon fick också ett armband från Rock by Sweden. Jag har ett likadant och älskar deras smycken.

Ny kompisar

På bingon träffade några nya vänner. De hade dock glömt bilen hemma haha. Tänkte släppa in dom i min bil så de kunde vara med och spela. Dom i bilen bredvid kollade dock lite konstigt på oss när vi sa de haha. De kollade ännu mer på oss när jag sprang runt bilen i pausen för att komma upp i mina 6000 steg haha.

Vi vann!

Det blev en mysig kväll med gofika. Det är det som är det viktigaste med bingo, fikan man tar med sig haha. Nu kanske någon tänker hur kan du käka bullar om du skulle köra stenhårt den veckan? Det är ju de som är så bra med Viktväktarna att man kan äta allt men inte alltid. Man kan unna sig gofika ibland. Vet ni vad det bästa med kvällen var? Att vi vann! 1000 kronor! Tjoho!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *