Återbruk, viktigt även för katter

återbruk

Återbruk, viktigt även för katter

I dagens samhälle pratar man mycket om miljön och vikten av att återbruka saker. Tydligen är det lika viktigt i kattvärlden för Baby har nämligen återbrukat min gamla kameraväska och gjort om den till en kattbädd. Där ligger hon nu med nya favoriten Råttis. Hon har en miljon råttor i alla olika färger och former men nej det är bara en som duger. Den som varken har öron eller svans och håller på att ramla i sär.

Förföljd av en råtta

Den där råttan förföljer mig. När jag sitter på toa så kommer hon och lägger den framför mina fötter och tycker att v i ska leka apport. När jag sover så lägger hon den i mitt ansikte. Nyss skulle jag sätta på mig ett par byxor och dom rasslade misstänksamt och vad tror ni ramlar ur dom? Jo Råttis såklart! Han är överallt! Funderar på att ringa psyk och säga att jag är förföljd av en råtta och behöver stöd men det finns en risk att de låser in mig då haha.

Nya råttor på väg

Jag har beställt några nya råttor till henne som hon ska få när hon fyller år om några veckor. Känner jag henne rätt så kommer hon rata dom. Trots att råttan är överallt just nu så kände det ju ändå bra. När jag såg hennes ihopskrynklade njure på ultraljudet för ett halvår sedan så kändes det inte alls bra. Men med den leklusten hon har så hänger nog den där njuren med ett tag till. Finaste älskade Bebbs <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen