Drömmen om ett kontor


Detta inlägg är i samarbete med AZ Design


kontor

Anpassad arbetsplats

När jag bytte jobb i maj så var det bara sätta sig ner och börja jobba. Vi delar nämligen lokaler med mitt gamla jobb och det är stod mitt skrivbord och väntade på mig. Eftersom jag har en reumatisk sjukdom så har jag fått en anpassad arbetsplats genom arbetsförmedlingen. Det innebär att en arbetsterapeut har kollat över och kollat vad jag behöver. Hon kom fram till att jag behöver ett höj och sänkbart skrivbord och en bra stol.

Ändrade regler

Tidigare har man fått lämna tillbaka grejerna när man blir arbetslös. Det är dock ändrat (iallafall i Karlstad) för att arbetsförmedlingen inte har någon lokal för att förvara grejerna. Så nu är det mitt ansvar att ta hand om möblerna. Mitt skrivbord får tyvärr inte plats på jobbet längre så förra helgen var jag, mamma och pappa och hämta det och körde det till Hagfors. Där får det stå tills vidare.

Drömmen om ett kontor

Jag har en dröm. Drömmen om ett kontor. I framtiden vill jag bo så stort så jag har plats att ha ett kontor/pysselrum/fotostudio hemma. Eller att jag kan hyra en lokal men så rik är jag inte än. Ser fram emot den dagen när jag får inreda rummet. Haha är nästen det jag ser mest fram emot. De kommer innehålla unicorns, färgen rosa och leopardmönster. Haha typ som mitt hem ser ut nu. Sen kommer mina fina priser som jag vunnit få en egen hylla på mitt kontor. Jag har också klippt ut alla tidningsartiklar om mig som jag tänkt rama in och sätta upp på väggen.

Stora planer

Ja som ni märker så har jag stora planer. Den dagen är inte riktigt här än men när den dagen kommer så kommer jag köpa möbler från AZ Design. Dom har allt från stolar till blankett, bord till konferens, höj och sänkbara bord, utemöbler mm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen