Aspiepower Media

Båtbuss och bilbingo

Bilbingo och Båtbuss

En vecka utan måsten

Som jag skrivit tidigare så är det här en vecka utan måsten. Jag har kollar på en hög med serier. Gosat massa med Bebbsan. Tagit några promenader och gått en och annan promenad. Jag har också gett mig ut på andra små äventyr.

båtbuss

Bilbingo

I tisdags blev det bilbingo med Carolina och Rosie. Vi vann inget men vad gör det? De säger ju att man har tur i kärlek om man har otur i spel och det tackar man ju inte nej till. Jag är ju ingen bingofantast som de andra är men jag tycker att bilbingo är lite mysigt.

Träffa min kontaktperson

I går började jag dagen med att åka till Viktväktarna och väga mig. När jag var klar åkte jag till Mariebergsskogen och mötte upp min kontaktperson. Hon har varit sjuk och haft semester så det var många veckor sedan vi sågs sist. Så det var mycket att uppdatera henne om. Hon säger att det händer mer i mitt liv på två veckor än vad det händer i en ”vanlig” persons liv på en månad. Haha.

Båtbuss

I Karlstad har vi något som kallas för båtbuss. Under sommarhalvåret kör Värmlandstrafik några busslinjer på vatten. Perfekt om man vill göra en liten utflykt och inte vill betala så mycket. Passar även för barn som inte orkar åka så länge då det finns många ställen att hoppa av och på.

Sallad från Oliven

Vi tog som sagt båten från Mariebergsskogen in till inre hamn. Där hoppade vi av och gick och köpte sallad på Oliven.Vi tog med oss salladen och satte oss i stadsträdgården och åt. Två helt okej dagar med två lagom ansträngde äventyr.

2 reaktioner på “Båtbuss och bilbingo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *