Home Vardag En vecka utan måsten

En vecka utan måsten

by Joanna Halvardsson

en vecka utan måsten

Rosa naglar

Det är måndag och en ny vecka har börjat, min andra semester vecka. Det är blir en vecka utan måsten. Ja nästan iallafall för har inga större planer. Jag började dagen med att ta sovmorgon till 10. Sen tog jag en promenad in till stan för att fixa mina naglar, de fick bli rosa den här gången. På vägen hem hämtade jag ut ett paket och tog en omväg för att samla steg. Stegräknaren visar 4,5 km nu.

En vecka utan måsten

Som sagt har jag inga större planer för den här veckan. På onsdag ska jag väga in mig på Viktväktarna och sen träffa min kontaktperson. På lördag har vi ett  stort event på jobbet. Jag har ju som sagt ingen riktig semester eftersom jag bytt jobb. Jag har därför inte några semesterdagar, så det blir lite jobb. Sen kommer mamma och pappa under helgen. Så det bli en lugn vecka förutom på lördagen då. Skönt att få passa på att ladda batterierna. Vad har ni för planer för veckan?

 

You may also like

9 comments

Annie 8 juli, 2019 - 18:41

Vilken underbar färg på naglarna, så snyggt 🙂

Reply
Joanna Halvardsson 8 juli, 2019 - 19:08

Tack:)

Reply
Amanda (Swedish Passport) 8 juli, 2019 - 20:25

Tokälskar verkligen färgen på naglarna, så fin! 😀

Reply
Joanna Halvardsson 8 juli, 2019 - 20:28

Tack:)

Reply
Erik 8 juli, 2019 - 21:00

Har kört lite flytt i dag igen flytta för en månad sedan i morgon den 9e tar ju aldrig slut med saker från förra boendet. Ska eventuellt åka och kolla på midnattssolsrallyt som går i länet från onsdag till lördag på nån specialsträcka. Annars blir det till att slipa ytrost/lacka på bilen nu under sista semesterveckan gäller att passa på när tid finnes och det är bra väder ute med..

Reply
lindajanssons - fashion 8 juli, 2019 - 22:40

Älskar naglarna och färgen är👌 🙌

Reply
Joanna Halvardsson 12 juli, 2019 - 14:48

Tack:)

Reply
Tyra 9 juli, 2019 - 23:03

Fint!

Reply
Joanna Halvardsson 12 juli, 2019 - 14:48

Tack:)

Reply

Leave a Comment