JAG KLARA DET!

JAG KLARA DET!

JAG KLARA DET!

I dag var det dags för veckans vägning. Jag kände på mig att det skulle gå bra i dag och att det var nära målet som är 64,6 kg. Jag kliver på vågen och den visar 64,7 så jag ryckte av mig linnet. I sådana lägen får man faktisk fuska lite! JAG KLARA DET!!!! -15 kg (sammanlagt 30,4 kg) Sjuttiofyra veckor tog det och jag hade kunnat göra det fortare men jag valt att ta det lugnt och njuta på vägen. Jag har unnat mig på semestrar och jag låtit kroppen ta det i sin takt. Jag tror det bli enklare att hålla vikten i längden om man tar det lugn. Nu ska jag bara lära mig att hålla vikten sen blir jag guldmedlem. Fy fan va gött!

4 svar på ”JAG KLARA DET!

  1. GRATTIS!!! BRA JOBBAT! Jag har nått min målvikt, men fick mig en tankeställare i veckan när jag provade en ny app. Jag äter ibland för stora portioner, men i många fall lagom stora portioner, Det är lättare och snabbare att väga maten än att räkna kalorier.

  2. Grattis!!
    Jag håller min vikt så länge jag är igång och jobbar… Nu är jag inne på min första vecka semester av 4 veckor totalt. Och även om jag tänker på vad jag äter och rör mig så kommer jag gå upp. Jag vet! Samma sak varje gång jag är långledig.
    Men som du…Jag tar det lugnt….ingen stress, bara man har ett mål så fungerar det. Grattis igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen