Serie om Autism på SVT play

Serie om Autism på SVT play

Serie om Autism på SVT play

I går la Barnkanalen ut på sin facebooksida att nu finns seras serie om autism uppe på SVT play. Barn som själva har diagnosen berättar om hur det är för dom. En miniserie om att det kan vara lätt att fokusera på en sak i taget men svårt att leka med fler samtidigt. Om vikten att bli förberedd på vad som ska hända för annars blir allt kaos. Att ha autism kan innebära olika fördelar men också många känsligheter och svårigheter som det är viktigt att man får hjälp med. Jag tycker att ALLA föräldrar borde se den här serien med sina barn. Minst ett barn i varje klass har en Neuropsykiatrisk diagnos. Den här serien ökar öppenheten och förståelsen för varje den klasskompis inte alltid fungerar som dig. Bra jobbat SVT! Du hittar serien här!

2 svar på ”Serie om Autism på SVT play

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen