Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Putte i parken – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Putte i parken

Blev en blondin

I fredags vid lunch åkte jag hem till Karlstad igen. Lämnade av Baby hemma sen åkte jag direkt till frisören. Jag har inte färgat håret sedan i mars så det var verkligen dags nu. Jag blev visst blondin igen. Fördelen med att vara blond är att jag kan variera mig mer då det bara är att slänga i en färgbomb för att tex få rosa hår.

Värsta krisen

Efter frisörbesöket åkte jag till sjukhuset och hämta ut Litium. Det känns skön att det ordnade sig och att ha medicin fram till augusti. P4 ringde i torsdagseftermiddag och sa att de fått beskedet att den värsta krisen är över. Det kom in en leverans med Litium till Sverige under veckan och det kommer en stor leverans i juli.

Putte i parken

Putte i parken

Jag och Carolina tog en tur till Putte i parken för jag ville se De vet du. Jag vet inte om jag blivit gammal eller vad det är frågan om men det är inte kul att gå på festival. Alltså fulla människor… De är så jävla jobbiga och kan inte bete sig. Och vad är grejen att klänga på folk man inte känner när man är full? Sen var det svindåligt ljud med. Nej Putte i parken är inte det som det en gång var. Efter ca en timma åkte vi hem men vi han smaka på churros iallafall;)

1 reaktion på “Putte i parken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *