Semester

Semester

I fredags började min semester. Egentligen har jag ingen semester eftersom jag bytt jobb och inte har några semesterdagar men vi löste det med att jag får jobba hemifrån. För vad är det för idé att jag ska sitta själv på ett kontor när ingen annan är där liksom.
Jag började min semester med att åka till Mariebergskogen och ha picknick med Carolina och Billy. Billy fick öva på att hälsa på djuren och vi hittade en getbebis som vi tänkte kidnappa

Lördagkväll vid Rådasjön

I går förmiddag packade jag in  Bebbsan i bilen och åkte mot Hagfors. Kvällen spenderades vid sommarstugan. En härlig kväll med boulespelande och god mat. Jag var nykter och var chaufför till mamma och pappa. Det är nya tider nu;)

Stek i solen

I dag har jag bara tagit det lugnt och stek i solen. Härlig start på den här semestern. I morgon ska jag till tandläkaren sen jag åka mot Kumla. Ska spendera några dagar där för speedway måndag, tisdag och torsdag. Många var orolig för att jag inte var på speedwayen i Hagfors förra veckan men det är lugn för jag tar igen allt denna vecka;)

semester

2 svar på ”Semester

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen