Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Resultat vecka 71 och 72 med Viktväktarna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Resultat vecka 71 och 72 med Viktväktarna

Resultat vecka 71 och 72 med Viktväktarna

Resultat vecka 71 och 72 med Viktväktarna

I dag var det dags för vägning igen. Det blev ingen vägning förra veckan för coachen var sjuk. Mitt resultat vecka 71 och 72 med Viktväktarna blev -1,5 kg. Helt okej med tanke på att det varit midsommar. Jag hade en plan över midsommar och tanken var att jag och pappa skulle ha en lugn dag hemma. Den planen ändrades på torsdagen när vi fick veta att mina kusiner skulle komma hem. Så det blev inte riktigt den maten jag hade planerat men tyckte att jag skötte det ganska bra ändå. Sen har jag varit sjukt sugen på choklad hela veckan så tryckte i mig det i går. Men nu tar vi nya tag och nästa vecka når vi målvikt igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *