När kroppen inte orkar mer

När kroppen inte orkar mer

Klockan ringde 07.30 i morse och jag hade sovit fyra timmar i natt. Hade ont i magen kände mig helt överkörd. Fick iallafall palla mig upp för att åka i väg och lämna bilen för de skulle byta ruta på den. Sen smsa jag min chef och sa att jag jobbar dagens timmar senare under veckan i stället och åkte hem och la mig. Sov några timmar till sen har jag legat i soffan och kollat på Skam resten av dagen. (Ja jag är lite efter alla andra). Känner mig helt körd. Kanske är det kroppen som tycker att det varit lite mycket senaste tiden. Baby gillade iallafall att jag är hemma för då kan jag klia hennes mage hela dagen. Nu ska jag fortsätta chilla sen får vi hoppas att det blir lite mer sömn i natt så jag kommer iväg till jobbet. Vad har du hittat på i dag?

När kroppen inte orkar mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen