Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Åka till Stockholm för att äta lunch – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Åka till Stockholm för att äta lunch

Åka till Stockholm och äta lunch

I dag har jag åkt till Stockholm för att äta lunch. Ja det kan låta lite knasigt att åka till andra sidan Sverige för att äta lunch. Men det var nämligen så att jag var inbjuden till Utredningskompaniet. Dom gör neuropsykiatriskautredningar externt åt landsting, skolor och privatpersoner som har råd att betala för det själva.

Planer för framtiden

Det var kul att få se hur de arbetar och det blev många intressanta samtal. Vi pratade om ett eventuellt samarbete ihop i framtiden på ett eller annat sätt. Det tycker jag skulle vara jättekul.lunch

Inte så pepp

I morse kände jag mig inte så där jätte pepp på att åka till Stockholm. Jag somnade sent i går och va dötrött. Men det gick bra för jag somnade innan vi ens lämnat Karlstad och vaknade upp när vi var i Södertälje. Det gäller att vara effektiv och få ut de mesta av redan haha. Så det blev en bra dag trots opeppen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *