Nätverksträff på Karlstad golfklubb

Karlstad golfklubb

Nätverksträff på Karlstad golfklubb

I går det dags för nätverksträff på Karlstad golfklubb med Wink. Jag tycker det är kul att nätverka och träffa andra drivna kvinnor och byta erfarenheter. Sen är det också kul för att jag får träffa er. Varje träffa jag varit på så jag träffat minst en person som följer mig i sociala medier. Jag får alltid en chock när folk kommer fram till mig för jag glömmer ibland bort att jag har följare och så står jag där och tänker ”va följer folk mig?”. Men det är kul att se vilka ni är.

Karlstad golfklubb

Testa golf

Kvällen till äran så hade jag sällskap av min chef Åsa. Det är kul att kunna göra saker tillsammans även om det inte är jobb. Vi börja kvällen med att mingla runt sen fick vi inta Rangen. Jag vägrade att testa spela för min armbåge skulle aldrig klara av det. Så kollade på de andra.

Karlstad golfklubb

Italiensk buffe

Efter att alla hade fått slå några slag var det dags att sätta sig vid borden och inta en god Italiensk buffe. Jag satt mest tyst och lyssnade när de andra pratade. När jag är bland folk jag inte känner och inte känner mig välkommen in i samtalet så blir jag den där lilla 14 åringen igen. Hon som inte vågar säga något och bara står och lyssnar. Men trots det så var det en trevlig kväll. Ser fram mot nästa nätverksträff.

Karlstad golfklubb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen