Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Student 2019 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Student 2019

Student 2019

I fredags tog min kusin Joel studenten. Det är så underligt det här… Jag förstår inte riktigt hur han kan vara så gammal så han tar studenten när det var nyss som jag själv gjorde det. (12 år!!!!) Det var en fin dag med perfekt väder. Jag var bara kvar på studentfesten till 18.50 sen drog jag i väg på Tallhult på SM-kval. Bilder därifrån kommer under veckan för det har jag inte haft tid med än. Här kommer ett gäng bilder från Joels student så länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *