Resultat vecka 72 med Viktväktarna

Resultat vecka 72 med Viktväktarna

Resultat vecka 72 med Viktväktarna

Efter en vecka i Skottland var det i går dags för veckans vägning. Det gick åt helvete och det var väntat då jag gått minus 500 points, är förstoppad, dragit på mig vätska och det är mensvecka. Lika bra att köra allt på en gång när man ändå håller på haha. Mitt resultat vecka 72 med Viktväktarna blev +2,1 kg. Jag hade en plan när jag åkte men den funkade inte riktigt. Det var inte så lätt att äta bra i Skottland när det mest serverades, friterat, pizza och hamburgare. Semester är semester och och i bland får man unna sig saker. Det känns ändå skönt att jag nådde målvikten förra veckan för då vet jag att jag kan. Jag kanske inte nåt 64,6 kg till midsommar men om några veckor är jag där. Det är bara att fortsätta kämpa på..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen