Tack för den här gången Skottland!

Skottland

Tack för den här gången Skottland!

I morse vaknade jag upp i min egen säng. Vid 22.30 i går plockade Carolina upp mig vid busstationen i Karlstad. Den här resan har nått sitt slut och vilken resa det blev. Tack för den här gången Skottland jag har en känsla av att jag kommer komma tillbaka!

Två dagar i Glasgow

Som jag skrivit förut så åkte vi till Glasgow på lördag för att se speedwayen. Sen stannade vi kvar där två nätter och det blev lite shopping god mat och drinkar. Vi blev stammisar på TGI Friday, deras drinkar är så jävla goda.

Funkar bra ihop

På måndag förmiddag åkte vi tillbaka till Edinburgh för en sista natt där innan det var dags att bege sig tillbaka till Sverige igen. Det har varit en fantastisk resa och jag och Zandra funkar så bra ihop. Ibland känns det som att vi är samma person för vad vi än gör så gillar vi samma saker. Vi beställde alltid samma mat fast vi inte visste vad den andra tänkt äta. Det är sjukt ändå att i augusti har vi varit vänner i 16 år.

 

2 svar på ”Tack för den här gången Skottland!

  1. Jättefin bild högst upp! Vad föreställer den för byggnad?
    Ditt gula hårband är fint och somrigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen