Vilken match!

Sitesing

Efter Min promenad i fredags så kom en regnskur så vi bestämde oss för att ta en sitesingbuss och åka runt lite. Vi kände att vi behövde få i oss något så vi hoppade av bussen och gick till The Elephant House. Caféet där J.K Rowling satt och skrev Harry Potter. Där var det kaos med turister så vi åt en ljuvlig cheesecake i caféet bredvid.

Pizza och drinkar

Vi hoppade på bussen igen och åkte till Princesstreet där vi bodde. Sen gjorde vi oss redo för kvällen. Det fick bli pizza till middag och sen tog vi några drinkar innan vi avslutade kvällen.

Mot Glasgow

I går förmiddag tog vi tåget till Glasgow för den här resans mål. Sandras bror Pontus körde ett kval för att få fortsätta kvala in till GP-serien. Det här varit oklart om hur den här tävlingen skulle bli så han bröt axeln för några veckor sedan och väder prognosen har inte alls sett bra ut.

Vilken match!

Det kom en regnskur så vi passade på att ta en drink. Drinken på bilden är liten så dom så då undrar jag hur stor den stora är haha. Regnet försvann tillslut och det blev speedway och vilken match! Pontus körde som en kung och var överlägsen i de flesta heaten. Tillslut fick han köra isär sig om silvret och hamnar på en tredjeplats. Bilden nedan är suddih men sånt skiter vi i idag! Grattis Pontus så jävla värd det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen