Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Morgonpromenad till Carlton hill – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Morgonpromenad till Carlton hill

Morgon promenad till Carlton hill

Morgonpromenad till Carlton hill

Jag började den här dagen med att ta en morgon promenad till Carlton hill. Passade på när Zandra sov för hon orkar inte gå upp dit för att hon har ont i sin svanskota. Jag var uppe där sist jag var i Skottland. Då var det valborg och svinkallt. Lite trevligare när solen skiner.

Resan gick bra

Resan hit gick bra. Vi tog taxi från flygplatsen och vi bor mitt på Prinsesstreet. När vi kom fram gick och åt mat och gick runt lite. Det är helt okej väder men det ska regna i morgon när det är speedway. Om gud finns så hatar han speedway. Här kommer lite bilder från i går och några till från Carlton hill.

1 reaktion på “Morgonpromenad till Carlton hill

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *