Home Vardag Morgonpromenad till Carlton hill

Morgonpromenad till Carlton hill

by Joanna Halvardsson

Morgon promenad till Carlton hill

Morgonpromenad till Carlton hill

Jag började den här dagen med att ta en morgon promenad till Carlton hill. Passade på när Zandra sov för hon orkar inte gå upp dit för att hon har ont i sin svanskota. Jag var uppe där sist jag var i Skottland. Då var det valborg och svinkallt. Lite trevligare när solen skiner.

Resan gick bra

Resan hit gick bra. Vi tog taxi från flygplatsen och vi bor mitt på Prinsesstreet. När vi kom fram gick och åt mat och gick runt lite. Det är helt okej väder men det ska regna i morgon när det är speedway. Om gud finns så hatar han speedway. Här kommer lite bilder från i går och några till från Carlton hill.

You may also like

1 comment

Katarina 7 juni, 2019 - 12:16

Vilka bilder! Saknar Edinburgh 😣

Reply

Leave a Comment