Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Hej från himlen – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Hej från himlen

 

Hej från himlen

Hej från himlen

Det här är ganska sjukt ändå. Jag sitter uppe i himlen på ett plan till Edinburgh och skriver till er. Moderna tider med Wifi och usbladdare på planet. Hur överlevde vi flygresor fört liksom?

Sov hela vägen

Min resa började vid 06.30 i morse med att bussen aldrig kom.  De fanns ingen info och kundtjänst hade inte öppet så tidigt på en röd dag. Efter 20 minuter dök den upp och chauffören berätta inte ens varför han var sen. Dåligt tycker jag.  Direkt vi kommit ur Karlstad så somnade jag och vaknade upp när vi var i Västerås. Skönt för fick inte så mycket sömn i natt. Nu är vi äntligen på väg och enligt yr.no ska det vara okej väder som väntar på oss . Vi får passa på att njuta för sen väntar regn enligt prognosen.

 

2 reaktioner på “Hej från himlen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *