Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 MÅLVIKT!!! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

MÅLVIKT!!!

MÅLVIKT!!!

I dag var det dags för veckans vägning.  Som jag skrivit förut så var målet att nå målvikt i dag…. JAG KLARA DET! Vågen visade 64,8 kg vilket betyder -30,2 kg! Jag hade velat att vågen hade visat 64,6 för då hade jag nått 15 kilo diplomet. Nu kanske någon undrar varför jag yrar om både 15 och 30 kg. Jag har ju gjort två viktresor så jag har tappat 30,2 kg sedan starten 2008 och 14,8 sedan januari 2018. Först var jag lite bitter för att jag inte riktigt nådde ända fram. Men va fan Joanna du har tappat över 30 jävla kilo!

Ska göra mitt bästa

Nu är appen omställd till att hålla vikten och det ska bli spännande och se hur det går. Börjar på ett bra sätt att åka till Skottland. Det finns en risk att jag har gått upp två kilo nästa vecka haha. Men de problem får vi ta då. Jag ska försöka göra mitt bästa och jag har fyllt halva resväskan med Viktväktargodis. Jag har också en vision om att jag ska gå upp tidigt varje morgon och ta en promenad. Haha vi får se hur länge denna vision kvarstår.

målvikt

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *