Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Min nya kameraväska – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Min nya kameraväska

Kameraväska

Min nya kameraväska

Jag har haft min gamla kameraväska i ca 10 år. Det är inget fel på den men det är länge sedan jag växte ur den. Objektivet är nertryckta och det är kaos. En proffsfotograf skulle börja gråta om hen såg eländet. Det rasar saker när man öppnar den och förra veckan smällde jag ett objektiv för 12 000 i backen. Det var inomhus och det ramla bara från ca 10 cm höjd så det klara sig tack och lov men där gick gränsen. Samma dag beställde jag en större.

Smidig på jobbet

Jag kommer fota mer på jobbet och kommer  behöva ta med hela utrustningen och då är den här så bra för den har  både hjul och kan användas som ryggsäck. Nu kan jag smidigt ta med allt och jag kan vila mina stackars axlar i bland. 1700 kronor gick den på men jag tycker att det är värt det och sen kommer jag kunna ha den i många år.

2 reaktioner på “Min nya kameraväska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *