Jag har fått nytt jobb!

Jag har fått nytt jobb!

Äntligen kan jag berätta en rolig nyhet för er. Jag har fått nytt jobb! From i morgon är jag anställd på 25% på Karlstads träninspraktik. Jag kommer få varierande arbetsuppgifter men min huvudsakliga uppgift kommer bli att skapa content till deras sociala medier. Jag har ju hjälpt Åsa lite innan men det ska bli kul att göra det på riktigt och på mer timmar. Jag är så pepp på det här och ser fram emot att göra min första dag på torsdag.

En ljusare framtid

Efter min kris känns det skönt att börja om. Nytt jobb, ny säng, ny garderob. Väldigt mycket nytt nu. Det känns som en nystart och jag tror att jag behöver det nu. Sen kommer jag självklart fortsätta att driva mitt eget företag på 25%. Ni har väl inte missat att ni just nu får 10% rabatt om ni bokar en föreläsning? Klicka här för att läsa mer!

Ett svar på ”Jag har fått nytt jobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen