Karlstad är vackert

Karlstad är vackert

Karlstad är vackert

I går var det valborg och jag tycker det är lika överskattat som alla våra högtider. Här blev det inget festade eller firande. I stället tog jag en promenad på 4,2 km. Magiskt väder var det också kolla på bilden ovan. Karlstad är bra vackert ändå. Jag gillar att ta promenader i det här vädret så den här veckan har jag gått 62 500 steg. Det är väldigt bra med tanke på min trasig fot.

En kväll med min favorittjej

Annars blev det som sagt en lugn kväll med min favorittjej. Vi kollade på serier och pratade. De bästa med Bebbsan är att jag kan tjata hur mycket jag vill om vad jag vill och hon lyssnar tålmodigt. Ja nästan alltid i alla fall… Om jag tjatar för mycket om Dregen så går hon in och lägger sig under sängen. Jag har misslyckas med min uppfostran här;)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen