Sopplunch i Mariebergsskogen

Sopplunch i Mariebergsskogen

I går var det första maj och en ledig dag men för mig blev inte dagen så ledig. Jag började dagen med att ta en sopplunch i Mariebergsskogen med min kontaktperson. Jag kan verkligen rekommendera Naturums soppbuffé. Blomkålssoppa stod på menyn i dag.

8 km senare

När vi hade ätit klart så tog vi en promenad. Nu visar stegräknaren 8 km och det känns i låren kan jag säga. När vi var klara skyndade jag mig hem för att hämta en jacka innan jag drog i väg på tutbingo med Carolina, Rosie, ett gäng hundar och några andra.

Ingen vinst

Vi vann inget men vad gör det när vi har varann? En trevlig eftermiddag blev det iallafall. Eftersom vi suttit med rutan nervevad så har jag ont överallt just nu. Min stackars reumatismkropp gillar inte att sitta i drag.  Jag har tagit ett bad men det känns fortfarande som att jag är stel som en 80 åring.

Mitt nya hälsosamma liv

Efter två veckors fusk så började jag räkna points i dag. De gick ju skitbra för Carolina hade med sig kladdkaka till bingon haha. Jag tog en bit men har ändå hållit budgeten. Det är jag gillar med Viktväktarna att man kan unna sig saker bara man gör smarta val. I dag är det dags för vägning vi får se hur det går.

Ett svar på ”Sopplunch i Mariebergsskogen

  1. Två tips
    Andvänd en dutt penna när du spelar bingo går fortare att pricka de nummer man har 👍
    Ha en filt i bilen en regnig kväll blir det skit kallt att sitta i några timmar och lyssna på när andra får bingo.
    Kladd kakan ser ut dom en god kalori Bomb🙂
    😇👍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen