Aspiepower Media

Äntligen fick jag min spruta!

Äntligen fick jag min spruta!

I dag var det dags för det årliga besöket hos reumatologen. Har dock gått 1,5 år sedan senaste för vården är inte så bra på att hålla tider. Äntligen fick jag träffa min riktiga läkare Dr T. Han undrade varför de hade gett mig kortisontabletter och inte en spruta när jag var på jouren för två månader sedan. De undrar jag med eftersom jag försökte förklara att kortisontabletter inte funkar på mig. Men nu fick jag äntligen min spruta, bättre sent än aldrig sägs det ju. Nu har jag dock svinont i armbågen. Ni som tagit kortsionsprutor vet vad jag pratar om för oftast får man dubbelt så ont de två första dygnen innan det vänder.

EDS-utredning

Sen tog jag även upp att ortopeden hade påpekat att jag har många symtom på EDS och borde kanske utredas om det. Han höll med om att jag hade oroväckande många symtom så en utredning ska göras. I dag fick lämna ett genprov som ska skickas till Uppsala och vi kommer få svar om ca 3 månader. Då ska man kunna se på de här provet om jag har anlag för att få EDS. Det är en kronisk sjukdom som det varken finns botemedel eller bromsmedicin mot men det är ju bra att veta om att man har det om man har det. Jag kommer snart kunna VM i att få diagnoser och konstiga sjukdomar men någon ska ju vara best på det också;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *