Vad hände med min vilodag?

vilodag

Vad hände med min vilodag?

I dag skulle jag ha en vilodag men jag vet inte riktigt vad som hände med den haha. Klockan 11 åkte jag till Skutberget för att fota lite åt Åsa. När jag plockade fram stora kameran i går så var det ett lager damm på den då jag inte använt sedan sista speedwaymatchen i september. Så det var hög tid att plocka fram den och det var riktigt kul att fota. Det tycker det är kul att testa nya saker. Jag är van att fota saker som rör sig men det är inte riktigt samma sak att fota motorcyklar i 100 km/h och tränande människor. Här nedan kan se ett smakprov på bilderna vill ni se fler så får ni följa Åsas Instagram (här)

Tvätt och telefonintervju

När jag var klar så åkte jag hem för att tvätta. Jag var väldigt effektiv i dag för jag skulle börja tvätta 14.00 men 13.45 var jag klar hahaha. I lagom tid för klockan 14.00 blev jag uppringd för att göra en telefonintervju. Nu har jag varit ute och tagit en promenad och nu ska jag chilla resten av dagen. Trots att det inte blev någon vilodag så känner jag mig ändå väldigt utvilad då jag sovit 24 timmar på två dygn. Nu är jag pigg och redo för åka till Säffle på födelsedagskalas i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen