Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 8 års kalas i Säffle – Aspiepower Media
Aspiepower Media

8 års kalas i Säffle

kalas

8 års kalas i Säffle

I dag har jag varit på 8 års kalas i Säffle och firat mitt kusinbarn Nathalie. Hon älskar regnbågar så hela kalaset gick i regnbågens tecken. Av oss fick hon en regnbågskudde. Jag såg den på Lagerhaus för några veckor sedan och tänkte säga det till mamma men glömde bort det. Kom på det i fredags så gick förbi där när jag skulle fixa naglarna och vet ni vad? Det fanns en enda kvar. Jag fick faktisk också en present i dag. Jag fyllde år i februari men bättre sent än aldrig säger de ju;) Fick en skål från Iittala.  Nu ska jag chilla lite och samla energi till i morgon för om de senaste veckorna varit intensiva så är den kommande snäppet värre. Men snart är det påsk och långledigt!

1 reaktion på “8 års kalas i Säffle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *