Home Vardag 8 års kalas i Säffle

8 års kalas i Säffle

by Joanna Halvardsson

kalas

8 års kalas i Säffle

I dag har jag varit på 8 års kalas i Säffle och firat mitt kusinbarn Nathalie. Hon älskar regnbågar så hela kalaset gick i regnbågens tecken. Av oss fick hon en regnbågskudde. Jag såg den på Lagerhaus för några veckor sedan och tänkte säga det till mamma men glömde bort det. Kom på det i fredags så gick förbi där när jag skulle fixa naglarna och vet ni vad? Det fanns en enda kvar. Jag fick faktisk också en present i dag. Jag fyllde år i februari men bättre sent än aldrig säger de ju;) Fick en skål från Iittala.  Nu ska jag chilla lite och samla energi till i morgon för om de senaste veckorna varit intensiva så är den kommande snäppet värre. Men snart är det påsk och långledigt!

You may also like

1 comment

Anna Röd 15 april, 2019 - 18:00

Så skoj med 8 års kalas :D!!
Hoppas du får vila i påsk.

Reply

Leave a Comment