Home Vardag Yellow nails

Yellow nails

by Joanna Halvardsson

Yellow nails

Yellow nails

Det är fredag och jag har en vilodag. Det välbehövligt efter gårdagens äventyr. Jag började dagen med sovmorgon till tio. Vaknade upp till solsken så bestämde mig att ta en promenad in till stan för att fixa naglarna. Dom fick bli gula den här gången för det är ju snart påsk. Annars har jag inte gjort så mycket mer än att laga mat, se på serier och sen var i väg och sola. Nu ska jag fortsätta att chilla och samla energi till morgondagen för då ska jag jobba lite. Har ett fotouppdrag och sen ska jag göra en telefonintervju och sen tvätta efter det. Vet inte riktigt vad som hände med min lediga helg haha.

You may also like

3 comments

N 12 april, 2019 - 19:13

Dina nya gula naglar är fina. 😊😍

Reply
Joanna Halvardsson 12 april, 2019 - 19:19

Tack:)

Reply
Celine 15 april, 2019 - 10:02

Guuuud så snygga!

Reply

Leave a Comment