Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Dejt i Stockholm – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Dejt i Stockholm

Nyklippt

Jag började den här dagen med ett besök hos frisören. Hur kan man känna sig så fräsch av att kapa av lite hår? När jag var åkte jag hem och packa det sista innan det var dags att hoppa på tåget till Stockholm. När jag kom fram till centralen så stod Micaela och Alexander och väntade på mig. Sist vi sågs var för två år sedan och då låg Alex i magen. Vi gick faktisk ut med att hon var gravid på mina sociala medier innan hon gick ut med det själv. Lika bra att köra 10 000 personer på en gång liksom haha.

Jag ska lära honom allt jag kan

När Alex föddes så sa jag att jag ska lära honom allt jag kan om speedway. I dag hade vi vår första utbildning och jag lärde honom om vem man ska heja på alla lägen haha. Han är dock lite sen. Själv var jag på min första match vid tre veckors ålder så jag är en lärare med bra erfarenhet.

Bra val

Det var trevligt att äntligen få träffa Michela igen och äta lite god mat. Jag tycker ändå att jag gjorde ett helt okej val Viktväktarmässigt. Lägg märke till att jag valde bort såsen helt. Nu ligger jag på hotellet och funderar på att gå ner i gymet och träna. Vad händer med mig?  Haha.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *