Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Vuxna & psykisk hälsa 2019 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vuxna & psykisk hälsa 2019

Vuxna & psykisk hälsa 2019

Vuxna & psykisk hälsa 2019

I går var jag i Stockholm och föreläste på konferensen Vuxna & psykisk hälsa 2019. I publiken satt  ca 150 personer som var socialsekreterare, psykiatriker, handläggare, förtroendevalda från kommuner och landsting, kuratorer, primärvårdspersonal, psykologer, personalchefer. Yrkesgrupper inom öppen- och sluten psykiatrin. Offentlig sektor inom missbruk och övriga yrkesgrupper som kommer i kontakt med risk och missbruk. Jag tycker att föreläsningen gick bra och jag fick många lovord efteråt. Dom sa att jag fick konferensens största applåd och då var jag sista programpunkten efter två dagar konferens. Det måste vara ett bra betyg.

Så mycket mer än att prata om psykisk ohälsa

Innan konferensen han jag med att ta en fika med en bekant och sen åt jag lunch med Johanna från (H)järnkoll Stockholm. Hjärnkoll är så mycket mer än att bara prata om psykisk ohälsa man får också möjligheten att träffa fantastiska personer. Johanna har aldrig hört mig föreläsa så jag fixade så hon fick bli med på föreläsningen. Efteråt tog vi en fika på centralen innan det var dags för mig att åka hem till Värmland igen. Tack Stockholm för den här gången. Vi ses igen nästa vecka!

 

2 reaktioner på “Vuxna & psykisk hälsa 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *