Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 En bra fredag – Aspiepower Media
Aspiepower Media

En bra fredag

En bra fredag

Jag började den här dagen på gymet och sen fick jag massage. Annars har det varit en lugn dag i soffan. Har börjat kolla på gamla säsonger av Ex on the Beach. Kan ju inte påstå att det är bra men bra tidsfördriv. Har också hunnit med att bada två gånger i dag haha. I dag är det min sista dag som sjukskriven och jag är mer än redo för att börja jobba igen på måndag. Men först blir det en tur till Örebro i morgon för att se på mina favoritkillar, Backyard Babies.

En bra fredag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *