3 km promenad med katt

promenad med katt

3 km promenad med katt

I natt har jag sovit riktigt bra. När jag hade sovit i tolv timmar så ringde mamma och väckte mig annars hade jag  nog sovit lite till.  Sen ringde morfar och undrar om vim ville komma ner till dom en sväng. Han erbjöd sig att hämta mig men jag packade ner Bebbsan i ryggsäcken och tog 3 km promenad med katt. Baby älskar att bli med på äventyr och sitta på min rygg. Hon var tyst hela vägen så tillslut trodde jag att hon hade hoppat ur så jag frågade om det gick bra där bak och fick ett mjau som svar.

Hos Berit och Håkan finns det väldigt mycket spännande saker. Många intressanta böcker tyckte Baby.

När kändiskatten kommer på besök så rullas röda mattan ut;)

Baby hittade en mysig koja

Jag tror att hon fick vårkänslor på inglasade altanen.

Vi blev bjudna på finfika.

Det är klart att  kändiskatten ska ha en egen kungatron.

3 svar på ”3 km promenad med katt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen