Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Nej jag vill inte dejta dig! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Nej jag vill inte dejta dig!

Gå bort ångest

Hej kompisar! I går jobbade jag fyra timmar sen var i väg och lämnade mamma och pappas bil på verkstaden. Vi bytte bil när mamma var här under veckan så hon har kört min till Hagfors så ska jag köra dit deras i dag. Under tiden de fixade bilen så tog jag en liten promenad. Det bästa med ångest är att man kan gå bort den så på tre dagar har jag gått 32 000 steg.

Nej jag vill inte dejta dig!

Sen vill jag ta upp en annan grej. Jag funderar lite på hur människor tänker? (om de ens gör det) Jag gick ut med att jag var singel för två dagar sedan och de senaste dagarna har fem personer informerat mig om att jag är jävligt snygg och att de vill dejta mig. Seriöst? Jag har haft ett förhållande i SJU ÅR, det tog slut för TRE DAGAR SEDAN. Nej jag vill inte dejta dig! Just nu vill jag aldrig någonsin dejta någon igen över huvudtaget. Jag tycker att man borde visa lite respekt! Den närmsta framtiden (och som de känns nu) i 700 år till så kommer jag bara dejta hon på bilden ovan. Hon är den enda man kan lita på i alla lägen.

2 reaktioner på “Nej jag vill inte dejta dig!

  1. Men…
    Kram 💕
    Vissa människor verkar ha hjärnan i viloläge mest hela tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *