En tur till Hagfors

En tur till Hagfors

En tur till Hagfors

Jag började gårdagen med sovmorgon till tio sen packade jag in Bebbsan i bilen och åkte mot Hagfors. Tanken var att vi skulle åkt i fredags men jag var så jävla trött så tog en vilokväll i stället. Jag var ju sjuk i början av veckan och känner mig fortfarande inte helt hundra.

Snart 40 000 steg

Det blev en lugn dag i Hagfors men jag gav mig iallafall ut på en promenad. De är sjukt men jag är snart uppe 40 000 steg sedan i onsdag. Det är mycket med tanke på min halv trasiga fot och att jag inte är helt frisk. Här var det hur mycket snö som helst kvar. I Karlstad är det ju nästan vår i jämförelse med det här.

Gott vatten

Sen en helt annan grej. Om vattnet helt plötsligt skulle ta slut i Hagfors så vet jag vem som har druckit upp allt. Tydligen är vatten mycket godare i den här kommunen än i Karlstad. Hon kan stå och dricka hur länge som helst och sen går hon genom varje kran i hela huset.

2 svar på ”En tur till Hagfors

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen