Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Vi har gjort slut! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vi har gjort slut!

Vi har gjort slut

Vi har gjort slut!

Rubriken talar för sig själv. Jag och Henrik har valt att avsluta vårt förhållande efter sex och ett halvt år tillsammans. Jag kommer inte gå in på detaljer med respekt till honom. Just ni ligger allt fokus på att få vardagen att gå ihop utan att bryta ihop totalt. Jag var till psykiatrin förut för veckans samtal men fick ett spel och gick därifrån efter 10 minuter. Sköterskan undrade om jag kommer sakna honom. Vad i helvete tror hon? Att jag är en känslolös psykopat? Vi har varit tillsammans i nästan sju år, så självklart kommer jag sakna honom. Jag kommer skriva här så mycket jag orkar. Mitt sätt att bearbeta saker är att skriva om dom men ekar det tomt här så vet ni varför.

19 reaktioner på “Vi har gjort slut!

    1. Du fick en dum fråga. Det är klart du saknar. Och den sortens sorg är märklig eftersom den hör ihop med någon som finns kvar. Det är jobbigt på ett annat sätt än att ta avsked av någon som dör. Att göra slut betyder ju inte att kärleken är död eller tagit slut – den bara har blivit omöjlig. Usch vad jobbigt det är. Tror du ä ganska bra på att ta hand om dig – och vi är många som tänker på dig!

  1. Klart att du känner dig tom!! Här inget råd att ge förutom att du ska ge sorgen och saknaden det utrymme den kräver..man mår bara dåligare av att stänga inne eller skjuta undan. Styrkekramar i den mängd du vill💖💖💖

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *