Vart tar veckorna vägen?

Vart tar veckorna vägen

Vart tar veckorna vägen?

Varför känns det som att veckorna går så himla fort? Snart är vi inne i mars, känns helt galet. Det känns som helgen går extra fort. I dag var vi och åt mat hos Henrik föräldrar sen åkte jag och Bebbs hem mot Karlstad. Väl hemma har jag packat upp saker, handlat lite mat och tagit ett bad. Snart ska jag bege mig till sängen. I morgon står jobb på schemat och möte med mitt boendestöd. Sen måste jag åka och lämna in min telefon för mikrofonen har lagt av. De funkar när jag pratar med hörlurar men hör inget när jag pratar vanligt. Åhhh orkar inte med teknik som alltid ska krångla. Det känns som det ligger en förbannelse över mig när det gäller datorer och mobiler. Jag har iallafall min gamla telefon kvar som tur är annars hade jorden gått under;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen