Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Jag har rensat i mitt flöde – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag har rensat i mitt flöde

Jag har rensat i mitt flöde

Jag har rensat i mitt flöde

I helgen bestämde jag mig för att rensa i mitt flöde på Instagram. Jag hade 1500 konton som jag följde, nu är jag nere i 477. Anledningen till rensningen är att det blir kaos av att följa så många konton, jag hinner inte ens se hälften. Jag har tidigare gjort Instagrambyten- om någon följer mig så följer jag tillbaka. Så när jag började rensa så försvann ca 100 stycken av mina följare. Jag hellre mindre följare och mindre kaos än massa följare som jag ändå aldrig ser.

Inget personligt

Vissa blev upprörda över att jag tog bort dom och tog det personligt men så är det verkligen inte. Det underliga är att de som blev mest upprörda var dom som aldrig gillar eller kommentarer mina bilder. Numera följer jag bara personer jag känner eller som jag tycker ge mig något tex speedwayförare och personer som också är viktväktare. Vissa av er fick också vara kvar. Ni kommenterar ofta och har följt mig i flera år och det känns som vi har en relation och jag uppskattar det.

Vi påverkas mer än vad vi tror

Jag hörde Michaela Forni prata om detta förra veckan och jag tror att det är sunt att rensa upp i sociala medier i bland. Vi påverkas av dom mer än vi tror och allt som skapar ångest ska bort. Jag vill tacka er som stannar kvar fast jag inte följer er. Tack för att ni vill dela glädje och sorg med mig.

Följer du mig på Instagram? Om inte gör det här!
Brukar du rensa i dina sociala medier?

4 reaktioner på “Jag har rensat i mitt flöde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *